Drets Client

Drets Client

Els Drets Dels Nostres Clients

La Funerària Astruells ha presentat en este sentit allò que anomena CARTA DE DRETS DEL CLIENT, la qual resumeix en estos tres punts:

  • Dret a la lliure elecció: Tota persona que dispose d’una pòlissa de decés té el dret a triar la funerària que vol que li preste el servei.
  • Dret a la informació: Tota persona que acudeixca a una funerària té el dret a ser informada dels serveis i atencions que li afecten com a client.
  • Dret a rebre un tracte directe: Tota persona que que siga atesa pels serveis funeraris té el dret a rebre un tracte cordial i amable, de persona a persona.

Meet Our Team

0
Specialists
0
Happy Clients
0
Successful Cases

Principles Of Our Work

Nam eget neque pellentesque, efficitur neque at, ornare orci. Morbi convallis a eros fermentum rhoncus.

Creativity

Aliquam erat volutpat. Nunc ut – for dictum purus lorem vel ante ac purus sollicitudin dictum id sed ipsum.

Innovations

Maecenas sed facilisis erat. Sed risus lectus, consequat eu lectus a, rutrum finibus tortor. Vivamus eu accumsan odio.

Integrity

Nam eget neque pellentesque, efficitur neque at, ornare orci. Morbi convallis a eros fermen convallis fermentum rhoncus lorem.

Quality

Nam eget neque pellentesque, lorem nulla dolor efficitur neque at, ornare orci. Morbi convallis a eros fermen convallis fermentum rhoncus lorem.

Latest From Our Gallery

[dt_gallery_photos_masonry mode=”grid” bwb_columns=”desktop:4|h_tablet:4|v_tablet:3|phone:2″ image_sizing=”resize” image_border_radius=”0px” image_scale_animation_on_hover=”disabled” image_hover_bg_color=”solid_rollover_bg” custom_rollover_bg_color=”rgba(0,0,0,0.25)” gallery_image_zoom_icon=”icomoon-the7-font-the7-plus-02″ project_icon_size=”24px” project_icon_color=”#ffffff” project_icon_bg_size=”24px” project_icon_border_width=”0px” dis_posts_total=”12″ category=”” css_dt_gallery=”.vc_custom_1573140733142{padding-bottom: 10px !important;}”]

Our Clients